CERTIFICERINGER & GODKENDELSER

Høje standarder & optimale løsninger


Duelco har opnået flere betydningsfulde certificeringer, herunder ISO 9001, AAA og MDD/MDR.

Disse blåstemplinger bekræfter, at vi vedvarende stræber efter at opretholde de højeste standarder for kvalitet, sikkerhed og ydeevne i vores produkter, løsninger og processer.

Som kunde kan du have fuld tillid til, at den løsning, du vælger, opfylder strenge branchekrav.

Duelco Bordboks1

ISO 9001:2015

Certificeret ledelsessystem

Duelco er certificeret med ISO 9001:2015 for vores ledelsessystem i branchen ’salg af løsninger til el- og automationsudstyr’. Det er en lang proces at opnå en ISO-certificering, hvor man skal bevise, at ledelsessystemet møder alle kravene til standardisering og kvalitetssikring, som fastsættes af ISO (International Organization for Standardization).

Til gengæld er ISO-certificeringen en blåstempling, som skaber tryghed og tillid både eksternt og internt.

ISO er en uafhængig, ikke-statslig international organisation, der udvikler standarder for at sikre kvalitet, sikkerhed og effektivitet af produkter, tjenester og systemer.

AAA

Højeste kreditrating skaber tillid

En AAA-kreditvurdering anses for at være en blåstempling og en stærk indikator for en virksomheds finansielle stabilitet og pålidelighed. Certifikatet signalerer også, at Duelco forpligter sig til en solid økonomisk praksis.

Kreditvurderingen giver stor troværdighed på markedet og styrker tilliden hos vores samarbejdspartnere og kunder.

AAA-ratingen tildeles af uafhængige kreditvurderingsbureauer.  

MDR [i proces, afventer]

Regulativ for medicinsk udstyr

MDR står for ’Medical Device Regulation’ og er et nyt sæt regler, der regulerer produktion og distribution af medicinsk udstyr i Europa. Det blev indført for at sikre, at EU-lovgivningen holder trit med den videnskabelige og teknologiske udvikling.

MDR, som erstattede MDD fra maj 2021, hæver kvalitets- og sikkerhedskravene og indfører strengere kontrol med højrisikoprodukter, mere detaljeret overvågning af markedsføring og større gennemsigtighed for forbrugere.

MDR er obligatorisk for virksomheder, der ønsker at producere og sælge medicinsk udstyr i Europa.

 

MDD

Sikring af medicinsk udstyr i EU

MDD står for ’Medical Device Directive’ og er den lovmæssige ramme for produktion og distribution af medicinsk udstyr i Europa før maj 2021. Det blev indført for at sikre, at EU-lovgivningen holder trit med den videnskabelige og teknologiske udvikling, og at sikkerheden er i top.

Regulativerne inkluderer bestemmelser for design, fremstilling, godkendelse, mærkning og klinisk evaluering af medicinsk udstyr.

De nye regler, MDR, erstattede MDD-reglerne i maj 2021.

 

Brug for mere information?

Tilføj til din downloadliste, eller download med det samme.

pdf

ISO 9001:2015 Ledelsessystemcertifikat - Duelco

Download
pdf

ISO 9001:2015 Management System Certificate - Duelco

Download