OM DUELCO

50 år med elteknik


I mere end 50 år har Duelco fokuseret på at skabe de rigtige og værdiskabende løsninger sammen med vores samarbejdspartnere, hvor ingen opgaver er for store eller for små.

I dag er Duelco specialiseret inden for:

  • Industri: Standard eller kundetilpassede produkter og løsninger inden for bl.a. kabelføringsveje, kabelgennemføringer, tavleklimatisering, kabinetter, kobberløsninger, korrosionsbeskyttelse, tastere og sensorer, værktøj og bearbejdningsmaskiner, maskinsikkerhed m.m.
  • Housing: Kabiner og teknikhuse, standard eller kundetilpassede løsninger til bl.a. teleindustrien, fiberbredbånd til energiselskaber, industriapplikationer, transformatorstationer, signalanlæg for banedrift m.m.

  • Vind & vedvarende energi: Standard og kundetilpassede produkter og løsninger inden for bl.a. føringsveje af kabler, sikkerhedsprodukter, tavleklimatisering m.m.

  • Medico: Kundetilpassede sengestuepaneler til bl.a. sygehuse, plejehjem m.m.

  • Office & Installation: Standard og kundetilpassede produkter og løsninger inden for bl.a. installationskanaler, gulvbokse, søjler og standere, kontorløsninger, belysning m.m.

DUELCO DNA

Derfor kan du trygt vælge os

Begreber som effektivitet, innovation, tilpasningsevne, langsigtet værdi og grundig forståelse af problemet har altid været bærende elementer i vores virksomhedsfilosofi.

Duelcos produkter og løsninger er blandt de bedste på verdensmarkedet, og vi bestræber os på korrekt, hurtig og effektiv kundebetjening. Vi ønsker at levere en løsning, der ikke blot opfylder kravene, men excellerer på flere niveauer og skaber mærkbar værdi.

Excellent Solutions er kernen i vores dna.

KULTUR

Fælles rejse mod excellence

Duelco er mere end bare en arbejdsplads – det er et fællesskab, der bygger på tillid, engagement og samarbejde. Vores team er vores styrke, og vi værdsætter helheden af vores indsats og resultater.

Vi stræber efter at skabe et inkluderende miljø, hvor alle medarbejdere føler sig værdsatte og respekterede, og hvor vi alle har mulighed for at bidrage til vores fælles succes.

Vores hverdag er præget af et positivt mindset og en åben kommunikation, der styrker vores samarbejde og skaber en atmosfære af tillid og støtte. Vi arbejder som et team og værdsætter individuelle bidrag, der tilsammen skaber en kultur af innovation og kontinuerlig vækst.

Vores lederteam uddannes til at være kulturbærere, der understøtter og styrker vores fælles værdier. Vi investerer i vores medarbejderes udvikling og trivsel, da vi tror på, at det er nøglen til vores fortsatte succes som en samlet enhed.

Sammen skaber vi Nordjyllands bedste arbejdsplads. 

VÆRDIER & VISION

Trivsel, sammenhold og vækst er et fælles ansvar

Hos Duelco arbejder vi sammen – om vores produkter, vores arbejdsplads og vores fællesskab.

Vi er på en rejse, hvor vi har sat os et ambitiøs mål: At Duelco skal være Nordjyllands bedste arbejdsplads. For vi er enige om, at glade medarbejdere er fundamentet i en sund forretning i vækst.

Derfor gik alle medarbejdere i Duelco i 2023 sammen i en proces for at finde frem til vores fælles værdier:

Helhed


Ét Duelco
Et fællesskab
Værdikæde

Teamplayer


Spil andre gode
Samarbejde
Mod fælles mål

Engagement


Bidrage
Arbejdsom
Katedral-mindset

Positivt mindset

Grønt støv
Forandringsvillig
Løsningsorienteret

Tillid


Troværdig
Pålidelig
Nærværende

HISTORIEN BAG

Erfaring skaber resultater

Duelco har siden grundlæggelsen i 1974 haft fokus på at levere service, produkter og tekniske specialløsninger af højeste kvalitet. Med udgangspunkt i værdier som engagement, positivt mindset, tillid, partnerskab og kompetence sikrer vi, at vores kunder møder en excellent samarbejdspartner.

Hvad der begyndte som en god idé og målsætning om at være den foretrukne handelspartner og leverandør af produkter og tekniske løsninger inden for el- og automationsudstyr, har udviklet sig til et solidt fundament for Duelco.

Gennem koncept og arbejdsform er vores engagerede og kompetente medarbejdere klar til at rådgive vores kunder med værdiskabende og bæredygtige el-tekniske løsninger.

Dette grundlag har bevaret Duelco som en dynamisk virksomhed i en sund udvikling, der blandt andet har resulteret i dagbladet Børsens Gazellepris og AAA-kreditvurdering fra D&B.

20210308 133757

GRØN OMSTILLING

Hvad betyder bæredygtighed for os?

Bæredygtighedsarbejde er en integreret del af Duelcos drift, og vi har en proaktiv tilgang til udviklingen af et mere bæredygtigt samfund, som samtidig skaber forretningsmuligheder for Duelco.

Medarbejderne går foran
Denne dedikation til virksomhedens samfundsansvar bunder i et stærkt engagement fra medarbejderne. Her arbejder vi alle for en mere bæredygtig fremtid.

Duelco støtter de ti grundlæggende principper i FN’s Globale Compact og baserer vores adfærdskodeks på internationale konventioner, mens FN’s Global Sustainability Goals danner grundlag for vores samarbejde med kunder og leverandører.

Gælder også på den lange bane
Vores bæredygtighedsarbejde spiller også en vigtig faktor vores langsigtede forretningsstrategi, fordi vi ønsker at ramme målet også på den lange bane.

FÆLLES BÆREDYGTIGHEDSMÅL

Ansvar og frihed til at løbe med bolden

Addtech, som ejer Duelco, har lagt en overordnet bæredygtighedsstrategi for alle virksomheder i koncernen og sat ambitiøse 2030-mål op, som vi følger og stræber efter. 

Samtidig er der stor frihed til at vælge specifikke fokusområder for den enkelte virksomhed, og Duelco har valgt at fokusere særligt på tre grundlæggende bæredygtighedsområder: Miljø, socialt ansvar og økonomisk ansvar.

Addtech understøtter os i høj grad inden for vores valgte fokusområder, og vi oplever at få både ansvar og frihed til at forfølge vores egne aktiviteter og mål, mens vi sigter efter vores fælles Addtech-mål for 2030.

Læs mere om Addtech
Duelco Addtech1

Stærke partnerskaber

Vi gør knowhow til kundespecifikke, komplette løsninger i samarbejde med veletablerede partnerskaber.

Se alle partnere

JOB

Bliv en del af teamet

Leder du efter nye udfordringer? Duelco er en førende leverandør af avancerede eltekniske løsninger, og vi er altid på udkig efter talentfulde fagfolk, som deler vores engagement i at levere kvalitet og innovation.

Uanset om din ekspertise ligger inden for salg, produktion eller administration, er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning på info@duelco.dk.

Group 55 (2)

WHISTLEBLOWER

Sikkerhed & respekt for alle

Duelco bestræber sig på at opretholde et gennemsigtigt forretningsklima og høj forretningsetik. Vi værdsætter sikkerheden og respekten for alle, der er berørt af vores forretning. 

På grund af dette tilbyder vi en whistleblower-tjeneste, der kan bruges af alle til at rapportere uregelmæssigheder, der strider mod vores værdier og adfærdskodeks.

For at sikre anonymitet for whistleblower-funktionen bruger vi en ekstern partner, Whistle B. Følg linket nedenfor for at komme til det eksterne whistleblower-websted. Der kan du finde yderligere oplysninger og vælge flere sprog. 

Gå til Whistle B

SPØRGSMÅL?

Tag kontakt til os i dag

Ønsker du at høre mere om vores produkter, eller har du brug for skræddersyede eltekniske løsninger til jeres virksomhed? Vores team står klar til at svare på dine spørgsmål.

Kontakt os i dag for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan optimere jeres industrielle processer og løfte jeres projekt til næste niveau.

Du kan fange os på 70 10 10 07 eller info@duelco.dk - vi ser frem til at høre fra dig. 

Se medarbejdere her
JTO 2018
Duelco Om2

Salgs- og leveringsbetingelser


Læs alt det med småt her

Duelco Om1

GDPR


Vi passer godt på dine oplysninger

Duelco Om3

Adfærdskodeks


Vi passer godt på hinanden

Adobestock 523543074

Certificeringer


Her får du dokumenteret kvalitet