Duelco genoptager samarbejdet med Pfannenberg – Ekspertise inden for signalblik og lydgivning

Vi er glade for at kunne meddele, at Duelco har genoptaget samarbejdet med Pfannenberg, en førende global leverandør af innovative løsninger inden for signalgivere og lydgivere. Pfannenberg er kendt for deres kvalitet og ekspertise, og vi ser frem til at tilbyde deres produkter til vores kunder igen.

Pfannenbergs signalblink og lydgivere anvendes bredt i industrien og andre kritiske miljøer, hvor sikkerhed og effektiv kommunikation er afgørende. Produkterne dækker en bred vifte af behov, herunder visuelle og akustiske signaler til advarsler, alarmer og orientering. Med dette samarbejde styrker Duelco sit sortiment inden for sikkerhedsløsninger, så vi kan levere endnu bedre løsninger til vores kunder.

Høj kvalitet og pålidelighed

Pfannenberg har i årtier været anerkendt for deres høje kvalitet, innovative design og pålidelighed. Deres produkter er designet til at opfylde de strengeste internationale standarder og er velegnede til krævende applikationer i industrier som automation, maskinsikkerhed, bygningsstyring og meget mere.

Som en del af vores partnerskab med Pfannenberg kan vi tilbyde vores kunder adgang til et bredt udvalg af signal- og lydgivere, der kan tilpasses præcist efter behov, hvad enten det gælder støjende produktionsmiljøer eller følsomme kontorområder.

Fremtidens løsninger – i dag

Hos Duelco er vi dedikerede til at levere de bedste løsninger til vores kunder. Med genoptagelsen af samarbejdet med Pfannenberg forstærker vi vores position som en førende leverandør af sikkerheds- og signalgivningsløsninger på det danske marked.

Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan Pfannenbergs signalgivere og lydgivere kan forbedre sikkerheden og effektiviteten i din virksomhed.

Se produkter
Groupshot BU2 PATROL PYRA BR50