Duelco Medico IRIS 4 3 02

NYHED

Justerbar vaskevæg lanceres nu

Den nye IRIS Clinical Wash Wall fra Duelco er en komplet vaskevæg, som kan justeres i højden, så vask, sæbedispenser, spejl, handsker, servietter m.m. følger med op og ned.

Det er en stor fordel, hvis man er lav, handikappet, kørestolsbruger eller på anden vis har brug for individuel højdejustering på vaskevæggen.

Tilpasses det enkelte rum

Vaskevæggen kombineres med dørinstallationspanelet, som typisk har lysstyring, varmestyring, patientkald m.m. i venstre side, mens modsatte side kan bruges til f.eks. stikkontakter.

I samråd med hospitalet skræddersys vaskevæggene det enkelte rum med ønskede funktioner, vask, spejl m.m.

Vaskevæggen fås i bredden 80-160 cm x rummets totale højde, og leveres færdigmonteret som én samlet enhed til hospitalet.

Duelco Medico IRIS 4 3 01
Duelco Medico IRIS 4 3 04

Helende arkitektur er fremtiden

Undersøgelser viser gang på gang, at beroligende om­givelser er med til at fremme ro og heling hos patienten, og at ’helende arkitektur’ således er en gevinst for alle parter.

Konceptet vinder stort terræn verden over, og Duelco har længe været med helt forrest i feltet, hvad angår udvikling af intel­ligente inventarløsninger til sundhedsvæsenet.

Vores nyeste udvikling er IRIS Clinical Wash Wall. Idéen til denne justérbare IPS (Integrated Plumbing System) vaskevæg opstod i forbindelse med design og levering af sengestuepaneler til nye sygehuse i Skandinavien.

Brug for mere information?

Tilføj til din downloadliste, eller download med det samme.

pdf

Duelco sengestuepaneler

Download
Carsten

Kontakt os direkte


Har du spørgsmål eller konkrete projekter, som du ønsker at gennemgå, er du velkommen til at kontakte os. 

Carsten Hernvig

Sales & Product Manager, Medico

Mobil direkte: +45 28 89 99 87
Salgskontor: +45 98 79 92 16

Skriv en email