Cam06 0

SENGESTUEPANELER DESIGN


Mid Capri Cam03

SENGESTUEPANELER VÆGMONTERET


Cam04

SENGESTUEPANELER LODRET


3

IRIS CLINICAL WASH WALL


Dansk innovation til sundhedssektoren

Duelco er i dag involveret i indretningen af patientrum på 80 % af alle danske hospitaler og i stigende grad også på hospitaler i hele Norden, fra Finland til Færøerne. Sammen med designere, arkitekter og brugergrupper er vi med i hele processen.

Duelcos sengestuepaneler bygger på principperne om 'helende arkitektur', som gør patienter trygge. Mange undersøgelser stadfæster, at en tryg patient oplever mindre smerte, er mindre stresset og bliver hurtigere rask.

Panelerne fremstår uden tekniske installationer og leveres i de velkendte, lyse, nordiske træsorter som bøg og eg for at bringe organiske og hjemlige materialer ind i rummet.

Se sengestuepaneler

Alle medicotekniske installationer ligger skjult

Sengestuepanelerne indeholder alle medicotekniske installationer, som bruges til behandlingen, bl.a. strømstik, patientkald, luftarter, sug, døgnrytmelys, skinne til ophæng af udstyr, styring til persienner og mere.

Disse funktionaliteter ligger gemt i Duelcos paneler, så de ikke er synlige for patienten eller de pårørende, og stadig er nemt tilgængelige for personalet.

Ekstraudstyr giver tryghed til patienten

Ved bunden af panelet er der også en bevægelsesensor, som lyser op, når man træder ud af sengen om natten og skal navigere i mørket, eventuelt i et rum med andre sovende patienter. Ved stuedøren monteres også et dørpanel til styring af rummet.

På den måde bidrager hele indretningen til, at patienten føler sig hjemme, falder til ro, er mere samarbejdsvillig og bliver generelt hurtigere rask end på de ordinære sengestuer.

Duelco IRIS

HELENDE ARKITEKTUR:

Justerbar vaskevæg lanceres

Den nye IRIS Clinical Wash Wall fra Duelco er en komplet vaskevæg, som kan justeres i højden, så vask, sæbedispenser, spejl, handsker, servietter m.m. følger med op og ned.

Det er en stor fordel, hvis man er lav, handikappet, kørestolsbruger eller på anden vis har brug for individuel højdejustering på vaskevæggen.

Læs mere om IRIS

Brug for mere information?

Tilføj til din downloadliste, eller download med det samme.

pdf

Duelco sengestuepaneler

Download
Carsten

Kontakt os direkte


Har du spørgsmål eller konkrete projekter, som du ønsker at gennemgå, er du velkommen til at kontakte os. 

Carsten Hernvig

Sales & Product Manager, Medico

Mobil direkte: +45 28 89 99 87
Salgskontor: +45 98 79 92 16

Skriv en email